Saturday, November 25, 2017

TMO 26 NOVEMBER 2011 BERSAMAAN 1 MUHARRAM 1433H

TERIMA KASIH PADA SEMUA ATAS SEGALANYA

Selang beberapa jam lagi KAMI akan mencapai usia 6 tahun.

Buat suami tercinta, terima kasih kerana sudi menjadi pelindung dan pembimbing diri ini pada jalan Ilahi. Meskipun perjalanan terkadang sukar, namun kesabaran yang dipamirkan sangat-sangat mendidik diri ini. Semoga Allah memberkati dan merahmati kita sentiasa serta mengampuni dosa kita. Moga Allah Melihat kita dengan Pandangan Kasih Sayangnya.

"Ya Allah, jalinkanlah hati kami dalam kasih sayang, dan damaikanlah selisih faham kami, dan bimbinglah kami ke jalan kesejahteraan serta bebaskanlah kami dari kegelapan kepada cahaya, jauhilah kekejian dari kami baik yang lahir maupun yang batin dan limpahkanlah kepada kami keberkatan baik mengenai pendengaran, pengelihatan dan hati nurani kami dan terimalah taubat kami, sesungguhnya Engkau Maha Penerima taubat lagi Maha Penyayang, serta jadikanlah kami orang-orang yang bersyukur atas nikmatMu serta sempurnakanlah kiranya kurnia itu bagi kami" [Hadis riwayat Ahmad dan Abu Daud dari Ibnu Mas'ud]


Untuk hiasan posting kali ini, saya memilih gambar-gambar teristimewa - insan-insan yang telah bersama, bersusah payah untuk menjadikan hari KAMI 6 tahun lalu berjalan dengan lancar seadanya - Just So. Thank you so very much to everyone of you for everything. May Allah bless us always.


... dan hakikatnya ramai lagi yang berada di balik tabir. Akan diusahakan selongkar lagi gambar-gambar lalu insyaa-Allah.

No comments:

Post a Comment